Køb Levitra

Sådan øges din seksuelle præstation med Levitra

Køb LevitraLevitra tablet indeholder den aktive ingrediens vardenafil, en klasse lægemidler kendt som phosphodiesterase-5-hæmmere. Det er en receptpligtig medicin, der bruges til behandling af erektil lidelse hos voksne mænd, en tilstand, der betyder at have problemer med at få eller opretholde en erektion.

Mindst EN ud af ti fyre har et problem med at få eller opretholde en erektion på et tidspunkt i deres liv. Der kan være fysiske eller psykologiske årsager eller en blanding af begge dele. Uanset hvad årsagen er, på grund af ændringer i muskler og blodkar forbliver der ikke tilstrækkelig blod i penis til at gøre den hård og bevare dens hårdhed.

Levitra fungerer bedst, når du er seksuelt stimuleret. Det reducerer virkningen af ​​et naturligt kemisk stof i din krop, der er ansvarlig for at miste en erektion. Levitra tillader en erektion i tilstrækkelig tid til tilfredsstillende afsluttet seksuel aktivitet. Du kan købe Levitra online fra et autoriseret online-apotek eller ethvert autoriseret walk-in-apotek. Alt hvad du behøver er en recept fra lægen, og du er klar.

Hvem kan tage Levitra (Vardenafil)?

Tal med din læge, inden du vælger Vardenafil til din tilstand. Levitra (Vardenafil) er rapporteret at være effektiv hos mænd over 18 år med erektil dysfunktion, herunder mænd, der har en historie med diabetes, eller som har gennemgået prostatektomi. Undertiden kan erektil dysfunktion styres ved at behandle den underliggende årsag; derfor anbefales det at tale med en læge / farmaceut altid at vælge, hvad der er bedst for dig.

Hvornår og hvor meget skal man tage Levitra?

Kontakt din læge eller apotek for at vide, hvor meget og hvor ofte du skal tage Levitra og følge deres anvisninger nøje.

Levitra leveres i en række doser fra:
• Levitra 5 – 5 mg vardenafil pr. Tablet
• Levitra 10 – 10 mg vardenafil pr. Tablet
• Levitra 20 – 20 mg vardenafil pr. Tablet

Din læge vil bestemme den nøjagtige dosis afhængig af din tilstand, anden medicin og respons.

NÅR: Tag Levitra i henhold til de instruktioner, der er beskrevet af din læge eller apotek. Tag EN tablet (enkeltdosis) Levitra 60 minutter før seksuel aktivitet. Seksuel stimulering er nødvendig for, at medicinen skal fungere.

SÅDAN: Rens og tør dine hænder, og åbn derefter blisteremballagen. Synk tabletten hel med vand; må ikke knuses eller tygges. Virkningen af ​​medicinen påvirkes ikke af måltider. Selvom forbruget af grapefrugt ikke anbefales, når du tager Levitra, da det kan forstærke chancerne for bivirkninger.

Handlingsmekanisme

Peniserektion opnås, når blodet strømmer ind i de glatte muskler i corpus cavernosum. Under seksuel stimulering frigives nitrogenoxid fra nerveenderne og endotelcellerne i corpus cavernosum. Nitrogenoxid stimulerer enzymet guanylatcyklase, hvilket resulterer i forøget cyklisk guanosinmonophosphat (cGMP) inde i glatte muskelceller i corpus cavernosum. Til gengæld udløser cGMP lempelsen af ​​de glatte muskler, hvilket tillader blodtryk at opbygges i penis, hvilket resulterer i en erektion. Nedbrydningen af ​​cGMP reguleres ved hjælp af phosphodiesteraser (PDE’er). PDE, der er til stede i det humane corpus cavernosum, er phosphodiesterase 5 (PDE5); derfor forbedrer inhiberingen af ​​PDE5 erektil erektion. Dog kræves seksuel stimulering for at starte frigivelsen af ​​nitrogenoxid; hæmningen af ​​PDE5 påvirker ikke i fravær af seksuel stimulering.

Levitra Original Brand Vs. Generisk

Levitra og Vardenafil er ikke meget forskellige fra hinanden, men nogle faktorer adskiller dem. Den åbenlyse forskel er prisfastsættelsen. Mærket medicin koster meget mere end det generiske, fordi mærket Levitra er producenten af ​​lægemidlet, der har patentet på medicinen efter at have lagt en masse tid og penge i aspekter som forskning og udvikling, kliniske forsøg, FDA-godkendelse og markedsføring. Der henviser til, at de, der fremstiller den generiske Vardenafil, ikke investerer så meget og kun skal bevise, at lægemidlet er bioækvivalent. Hvis omkostningerne er en vigtig afgørende faktor for at tage ED-behandling, ville den generiske være den billigere mulighed, da den prissættes til kun en brøkdel af Levitras brand.
En anden forskel mellem de to er den af ​​de inaktive ingredienser, der bruges som bindemidler. Dette påvirker ikke, hvordan lægemidlet tages eller bruges, da mærket og generisk har samme virkning og er bioækvivalent. Billigere eller anden brug af bindemidler gør produktet ikke mindre i kvalitet end mærket.

Kontraindikationer

Nitrater (glyceryltrinitrat, nicorandil, isosorbid-mononitrat): Levitra er kontraindiceret med nitrater og nitrogenoxiddonorer, fordi det kan forstærke den hypotensive virkning af nitrater. Et sikkert tidsinterval mellem dosen af ​​nitrater / nitrogenoxiddonorer og Levitra er endnu ikke bekræftet.
Guanylate Cyclase (GC) -stimulatorer: Levitra er kontraindiceret til patienter, der tager GC-stimulatorer (riociguat).
Allergisk over for Levitra: Du bør ikke bruge Levitra, hvis du er allergisk over for nogen af ​​dens ingredienser.

Mulige bivirkninger

Levitra har hjulpet de fleste voksne mænd med erektil dysfunktion.
Kliniske forsøg afslørede, at bivirkninger rapporteret af patienter, der blev behandlet med Levitra, kun var ≥2% mere end kontrolgruppen. Dette viser, at det er sikkert at bruge Levitra uden mulige bivirkninger under opsyn af din læge. Nogle af de rapporterede bivirkninger er imidlertid:

Almindelige bivirkninger, der forsvinder efter et par timer:

Flushing
Stoppet næse eller løbende næse
Ondt i maven
svimmelhed
Rygsmerte

Ikke almindelige bivirkninger:

Priapism: en erektion, der varer mere end 4 timer for at forhindre varig skade, skal du straks søge lægehjælp.
Visionsfarveændringer, som f.eks. Vanskeligheder ved at skelne mellem blå og grønne farver eller have en blå skær til synlige ting.

Opbevaringsbetingelser

Opbevares på et køligt og tørt sted under 25 ° C. Sørg for, at blisteremballagen er intakt, når du tager medicinen. Lad dem ikke stå i bilen på solrige / varme dage. Opbevar dem ikke i badeværelset eller i nærheden af ​​håndvask.

Placer det venligst et sted, hvor børn ikke kan nå dem.

Sammenfattende er Levitra / Vardenafil en af ​​de mest effektive behandlinger til rådighed for erektil dysfunktion. Sørg for at diskutere med din apoteker / læge alle bekymringer, du har vedrørende denne medicin.